Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

Ανακοίνωση του ΠΑΜΕ για τον νέο φόρο στα ακίνητα

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2011, 18:44
Το γραφείο Τύπου του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου (ΠΑΜΕ) εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση, όσον αφορά στα νέα φορολογικά μέτρα:
«Το ΠΑΜΕ είχε προειδοποιήσει ότι τα αντιλαϊκά μετρά που παίρνονται θα φέρνουν συνεχώς νέα μετρά, χωρίς τέλος. Η νέα ''φοροληστεία'' που επιβάλλει η κυβέρνηση με τον νέο φόρο στα ακίνητα πρέπει να απαντηθεί.

Καμιά θυσία για την πλουτοκρατία. Είναι ώρα με πρωτοβουλία των εργατικών σωματείων, των επιτροπών αγώνα των αυτοαπασχολούμενων, των λαϊκών επιτροπών στις συνοικίες να οργανωθεί μαζική αντίθεση και αντίσταση με κάθε τρόπο, οργανωμένα, μαζικά με τα σωματεία μας να επιστρέψουμε μαζικά τα εντάλματα πληρωμής, απαιτώντας την κατάργησή τους. Να οργανωθεί η αλληλεγγύη στους ανέργους, στις οικογένειες, στους μικρομαγαζάτορες που δεν μπορούν να πληρώσουν λογαριασμούς, δάνεια και φόρους.

Η οργανωμένη αντίθεση και αντίσταση στα χαράτσια, στους εκβιασμούς, στην τρομοκρατία, είναι πράξη που σηματοδοτεί τη λαϊκή απόφαση: Τέρμα οι θυσίες για τα κέρδη και την κρίση της πλουτοκρατίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου