Πέμπτη, 30 Μαΐου 2013

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΜΕΤΑΛΛΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΠΑΝ. ΕΝΩΣΗ ΑΜΜΟΒΟΛΙΣΤΩΝ – ΚΑΘΑΡΙΣΤΩΝ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΠΛΟΙΩΝ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΝΑΥΠΗΓΟΞΥΛΟΥΡΓΩΝ
                                                                     
                                                                                          Πειραιάς 30/5/2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Από την μία καθημερινά προσπαθούν να μας πείσουν ότι τα δύσκολα πέρασαν, τα αντιλαϊκά – αντεργατικά μέτρα τελείωσαν και ότι τα πράγματα θα αρχίσουν να φτιάχνουν .
Από την άλλη ποινικοποιούν την συνδικαλιστική δράση , επιστρατεύουν ανέργους , προετοιμάζουν νομοσχέδια για απαγόρευση των απεργιών και των διαδηλώσεων .
Βιομήχανοι – Εφοπλιστές – Τραπεζίτες – Μεγαλέμποροι – Μεγαλοξενοδόχοι με την Κυβέρνηση τους (ΝΔ- ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ) – Ε.Ε. , ξέρουν καλά ότι με επικοινωνιακά τερτίπια δεν φτιασιδώνεται η κατάσταση που ζει σήμερα ο άνεργος , ο εργαζόμενος , ο λαός .
Ξέρουν ότι η βάρβαρη πολιτική τους θα γίνεται ολοένα και περισσότερο δυσβάσταχτη . Γι’ αυτό παίρνουν τα μέτρα τους για να καταστείλουν τις αντιδράσεις όποιου τολμήσει να αμφισβητήσει την κυριαρχία τους ή έστω να αντισταθεί .
Ξέρουν ότι αργά ή γρήγορα όλο και περισσότερα τμήματα των εργαζομένων θα οργανώνονται , βάζοντας ένα και μόνο δίλημμα μπροστά τους :
ή Αυτοί ή Εμείς .
ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΟΒΟΣ  , ΚΑΜΜΙΑ ΥΠΟΤΑΓΗ
Δεν διαπραγματευόμαστε με κανέναν το δικαίωμά μας να αγωνιζόμαστε με όποια μορφή εμείς επιλέξουμε συλλογικά μέσα από τις ταξικές μας οργανώσεις .
Δεν μας τρομοκρατεί το δόγμα Νόμος και Τάξη Κυβέρνησης – Ε.Ε. , ούτε παρακρατικές συμμορίες , τύπου «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» , που χρησιμοποιούν οι Μεγαλοεργοδότες ως απειλή ,   για να δεχτούμε αδιαμαρτύρητα την μετατροπή μας σε σκλάβους του 21ου αιώνα .

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ
ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ

ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΑΣΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου