Τετάρτη 3 Απριλίου 2013


Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Μεταλλεργατών
Τηλ: 2104110148 - fax: 2104178307 – email : metalo.ellada@gmail.com
3/4/ 2013
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΑΝΑΤΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΜΕΤΑΛΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ Ν/ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ, ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 6 ΑΠΡΙΛΗ ΣΤΙΣ 10πμ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ
ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΑΠΡΙΛΗ ΣΤΙΣ 11:00 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΕΚΠ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ , ΜΕ ΜΟΙΡΑΣΜΑ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ  ΔΩΡΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ
Να πάρουμε την ευθύνη και να ορθώσουμε το δικό μας μέτωπο αντίστασης στην ενιαία επίθεση κυβέρνησης κι εργοδοσίας, που θέλουν να μας μετατρέψουν στους σκλάβους του 21ου αιώνα. Να αγωνιστούμε πιο συντονισμένα για έναν άλλο δρόμο ανάπτυξης προς όφελος των εργαζομένων και του λαού. Ανάπτυξη που θα στηρίζεται στον κεντρικό σχεδιασμό της παραγωγικής βάσης και  της οικονομίας, με τέτοιο τρόπο  ώστε να ανταποκρίνονται στις τεράστιες ανάγκες της χώρας, η οποία έχει ορυκτό πλούτο, υποδομές, που μπορούν να αναπτυχθούν, επιστημονικό προσωπικό, έμπειρο και εξειδικευμένο εργατικό δυναμικό. Σχεδιασμός που μπορεί να εξασφαλίσει μόνιμη και σταθερή εργασία σε όλους,  με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα, που θα καλύπτουν τις σύγχρονες και διαρκώς διευρυνόμενες ανάγκες των εργαζομένων και των οικογενειών τους. Ανάπτυξη που εμποδίζουν οι μονοπωλιακοί όμιλοι, ή τη θέλουν όσο θα εξασφαλίζουν κέρδη, πατώντας επί πτωμάτων.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους, ανεξάρτητα από την ειδικότητα, το εργοστάσιο, τον εργασιακό χώρο να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια, να συσπειρωθούν στο πλευρό των δυνάμεων μας, που μπαίνουν μπροστά για να υλοποιηθεί το ενιαίο αγωνιστικό μέτωπο των εργαζομένων στο Μέταλλο και στην Ναυπηγική Βιομηχανία.
Όλοι μια γροθιά για ανατρέψουμε τα σχέδια των εργοδοτών να μας κάνουν σκλάβους του 21ου Αιώνα.
Με την οργάνωση της πάλης μας κάτω από τις δικές μας σημαίες, τις σημαίες των κοινών ταξικών μας συμφερόντων, ΔΙΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ.

ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ - ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΜΕΤΑΛΛΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ & ΝΗΣΩΝ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΜΜΟΒΟΛΙΣΤΩΝ – ΚΑΘΑΡΙΣΤΩΝ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ  ΕΠΙΣΚ. ΕΓΚΑΤ. ΠΛΟΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ & ΝΗΣΩΝ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΝΑΥΠΗΓΟΞΥΛΟΥΡΓΩΝ

1 σχόλιο: